• LinkedIn
  • Twitter

Succesvolle campagne negen weken op herhaling in Nederland

31 oktober 2022

Afbeelding
Succesvolle campagne negen weken op herhaling in Nederland

Tot eind dit jaar worden consumenten in Nederland nogmaals gewezen op de positieve kracht van bloemen. Bloemenbureau Holland herhaalt vanaf 31 oktober de succesvolle campagne We Hebben Meer Bloemen Nodig. Tot aan 31 december is de boodschap: bloemen maken mensen blij, daarom hebben we er meer van nodig. De campagne wordt ondersteund op radio, online en socialmediakanalen en in dagbladadvertenties en roept op tot een bezoek aan bloemist of ander verkooppunt. Bekijk de video hier.

Please accept marketing-cookies to watch this content.

De campagne heeft een bewezen positief effect op de consument en stimuleert tot het kopen van bloemen. Dat bleek uit een recent onderzoek naar de resultaten van de voorjaarscampagne die in mei en juni plaatsvond in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. De voorjaarscampagne van 2022 bleek de succesvolste sinds de start van de campagne in 2018.

Stimulans
Volgens recent onderzoek van vakbladuitgever Hortipoint zegt 70 procent van de bloemisten dat de consument als gevolg van de energiecrisis een ander koopgedrag laat zien. Zij komen minder vaak in de winkel en besteden ook minder. “Met de extra campagne in eigen land hopen we de consument juist nu te laten kiezen voor bloemen die blij maken. Als cadeau aan een ander of voor jezelf”, aldus campagne manager Gabrielle Dullaart.

Met bloemen vier je wat echt belangrijk is in het leven: vriendschappen, mijlpalen, liefde en andere belangrijke hoogtepunten. We Hebben Meer Bloemen Nodig, dus. Het is de insteek van de langlopende snijbloemencampagne, die ook is terug te vinden op Mooiwatbloemendoen.nl.

Meer informatie
Meer weten over de campagne We Hebben Meer Bloemen Nodig? Neem contact op met Gabrielle Dullaart, campagne manager a.i., via gdullaart@bloemenbureauholland.nl.

                  
Oktober 2022