• LinkedIn
 • Twitter

Speciale actie Grootmoederdag Frankrijk

02 maart 2017

Elke oma een boeket dat bij haar past 
Bloemenbureau Holland heeft voor Franse grootmoeders vier personality-boeketten ontwikkeld om deze toch al speciale feestdag voor deze bijzondere vrouwen nog specialer te maken.

Frankrijk viert op zondag 5 maart het Fête des grands-mères, ofwel Grootmoederdag, een bloemenmoment dat elk jaar weer iets meer aandacht krijgt en zich in de toekomst graag laat meten met Moederdag. Omdat de ene oma de andere niet is, heeft Bloemenbureau Holland vier verschillende arrangementen samengesteld. De boeketten zijn geïnspireerd op de Groentrends 2017 en passen in sfeer, uitstraling en bloemgebruik bij het karakter van vier types moderne oma. 

Elk boeket een rake mix

 • Afbeelding
  Boeket Franse Grootmoederdag - equalise
  Oma Rock 'n Roll
  is eigenzinnig, uitbundig en creatief. Bij haar past een opvallend rebels boeket met zwart-glinsterende mitsumata-takken, knalroze anemonen en funky asparagus. 
 • Actie-Oma is energiek, staat positief in het leven en gaat er graag op uit. Voor haar een dynamisch en vrolijk boeket met blauw-gele irissen, roze statice, gele craspedia en felroze rozen.
 • Oma Zen is zachtaardig en traditioneel ingesteld, met een warme belangstelling voor familie, cultuur en haar hobby's. Bij haar past een elegant boeket met prunustakken en zachte, grote rozen. 
 • Superoma is geëmancipeerd, zelfverzekerd en reislustig, maar maakt altijd tijd voor haar vrienden en familie. Voor haar een avontuurlijk boeket met alstroemeria, vetplanten en tillandsia.

Maak het persoonlijk 
Zo'n op maat gemaakt boeket is persoonlijk en past in de trend van consumenten het gevoel geven dat ze uniek zijn. Dat leidt weer tot loyale klanten, die zich verbonden voelen met de bloemist die zich in hen heeft verdiept. De speciale boekettenreeks voor de Franse Grootmoederdag is een goed voorbeeld van hoe Bloemenbureau Holland voortdurend inspiratie en verrassende acties biedt om samen met de sector bloemen en planten op een vernieuwende manier onder de aandacht te brengen. 

Meer inspiratie is te vinden op Groentrends 2017