• LinkedIn
  • Twitter

Shopper-activatie anjer in maart

07 maart 2019

Van 6 tot en met 23 maart organiseren de Nederlandse anjerkwekers, de VBW, Bloemenbureau Holland en het Oranje Fonds een anjer-activatie. Hiermee stimuleren we consumenten om mensen uit hun omgeving te bedanken met anjers. Bij de aankoop van een (k)anjerboeket maakt de koper bovendien kans op mooie prijzen. Het Oranje Fonds geeft daarnaast kortingsbonnen aan vrijwilligers van NLdoet. Allemaal onder de noemer ‘Bedank je kanjer met een (k)anjerboeket’.

Zeg dankjewel met anjers

Afbeelding
Verras je kanjer met een (k)anjerboeket

We verbinden de anjer binnen de shopper-activatie voor altijd met een florale ‘dankjewel’. Hierdoor inspireren we consumenten om die ene kanjer (of kanjers) in hun leven te bedanken met deze bloem. Leuk voor de ontvanger én de gever. Want koop je een (k)anjerboeket vanaf € 14,95 dan krijg je een voucher waarmee je kans maakt op een wellness verwendag voor twee personen. Of op een (k)anjerboeket als bedankje voor jezelf. Er worden tien verwendagen ter waarde van € 100,00 weggegeven en 50 (k)anjerboeketten. Dit gebeurt via een unieke code op de actiepagina van Mooiwatbloemendoen.nl, die begin maart live zal gaan.

Kortingsbonnen voor de kanjers van NLdoet
Naast de activatie in de winkel, geeft het Oranje Fonds kortingsvouchers weg. Dat doet het fonds tijdens NLdoet op 15 en 16 maart, aan 200.000 geregistreerde vrijwilligers. Hiermee kunnen zij zichzelf een boeket vol anjers geven met 25% korting. Een bloeiend bedankje voor het harde werk tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Publiciteit
We gidsen consumenten naar deelnemende bloemisten via socialmedia-advertenties. Op de winkelvloer trekken POS-materialen de aandacht voor deze actie. Deelnemende VBW-leden ontvangen een promotiepakket bestaande uit A1-posters, boeketkaartjes, actievouchers en boeketstekers. De winkels worden bovendien vermeld op de shopfinder van Mooiwatbloemendoen.nl.

Meedoen?
De werving van deelnemende bloemisten is inmiddels gestart door de VBW. Niet benaderd maar wel interesse? Tot 24 februari 2019 kunnen bloemisten zich nog aanmelden voor de shopper-activatie via de aanmeldpagina van het VBW, of door een e-mail te sturen met de NAW-gegevens naar Bloemenbureau Holland: f.fiers@bloemenbureauholland.nl.