• LinkedIn
  • Twitter

Sander Beekwilder nieuwe directeur FloriWorld

22 augustus 2019

Sinds 1 augustus 2019 is Sander Beekwilder de nieuwe directeur van FloriWorld. Hij is hiermee de opvolger van Daniëlle Santen.

Afbeelding
Sander Beekwilder, directeur FloriWorld
Sander Beekwilder speelt in zijn functie als directeur van Ovium BV al lange tijd een belangrijke rol in de advisering bij alle financiële zaken rondom FloriWorld. In 2008 was hij mede-oprichter van Ovium dat zich richt op advisering op het gebied van vastgoed, leisure en (gestructureerde) financieringen. Daarvoor is hij onder andere werkzaam geweest voor ING Investment Management en NIBC Bank.

“De functie als directeur FloriWorld was niet meer te combineren met mijn werkzaamheden als interim bestuurder in de zorg”, aldus Daniëlle Santen. Veel voorbereidende werkzaamheden zijn gedaan, nu we in de fase zijn dat de bouw voorspoedig verloopt en de voorbereidingen voor de opening vanuit exploitant Dutch Experience Group in gang worden gezet, is het een geschikt moment om over te dragen.

De directieleden van FloriWorld, namens Royal FloraHolland, Dutch Experience Group en Bloemenbureau Holland, willen bij deze Daniëlle Santen heel hartelijk bedanken voor haar inzet gedurende de afgelopen tijd, waarin zij als directeur van FloriWorld haar werkzaamheden professioneel en met veel enthousiasme heeft uitgevoerd. Sander is verheugd met deze aanstelling en het vertrouwen dat de directieleden in hem hebben. “FloriWorld is een unieke attractie in Nederland, waar ik al met veel plezier vele jaren aan werk om het te realiseren."

Sander Beekwilder is te bereiken via s.beekwilder@floriworld.com

Directie FloriWorld
www.floriworldpreview.com

 

 

Noot voor de redactie.
Neem voor meer informatie contact op met Dennis van der Lubbe, Bloemenbureau Holland.