• LinkedIn
  • Twitter

Samen in actie voor de Floriade #LoveFloriade

28 juli 2022

Afbeelding
SAMEN IN ACTIE VOOR DE FLORIADE #LOVEFLORIADE

We kennen allemaal de Floriade. Niet alleen een schitterend park, dat op dit moment in volle glorie staat te groeien en te bloeien. Maar ook de wereldtuinbouwtentoonstelling, waar we ons als tuinbouwsector presenteren. Een park om trots op te zijn. Maar… ook een park dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Daarom komen we in actie. En daarom doen we een beroep op alle kwekers van bloemen, planten, groente, fruit en boomkwekerijproducten: help mee! 

#LoveFloriade 
Van donderdag 11 augustus tot en met zondag 14 augustus organiseren wij – een gelegenheidscoalitie van Bloemenbureau Holland, Royal FloraHolland en GroentenFruit Huis – een ludieke roadtour door Nederland. De boodschap: #LoveFloriade. Daarmee steken we de Floriade een hart onder de riem. En doen we er alles aan om te zorgen dat het publiek de Floriade weer in het hart sluit. 

Tijdens de roadtour zetten we allerlei middelen in. Maar we willen graag de hele branche de kans geven om aan te haken. De Floriade is immers van ons allemaal. 

Wat kun je doen? 
Als jij net als wij de Floriade een warm hart toedraagt, doe dan mee. Dat kan op de volgende manieren: 

  • Je stelt een product ter beschikking, dat we tijdens de roadtour uitdelen aan het publiek.
  • Je helpt mee tijdens de actie.
  • Je hebt zelf een goed idee voor #LoveFloriade. Laat het ons weten!

Idee delen of meedoen? 
Neem dan contact op met Caroline Janknegt, Royal FloraHolland via carolinejanknegt@royalfloraholland.com of +31 (0)629 495 493 of
Jan de Boer, Barendsen via jdb01@barendsen.nl of +31 (0)610 935 304 

Wil je meer weten over deze actie? 
Neem dan contact op met Winnie Scheffmann, project manager corporate communicatie a.i., via wscheffmann@bloemenbureauholland.nl.

Uiteraard houden we je op de hoogte van het vervolg van deze actie!

            
Juli 2022