• LinkedIn
  • Twitter

Marc Eijsackers verlaat Bloemenbureau Holland

19 januari 2018

Marc Eijsackers zal per 31 maart Bloemenbureau Holland (BBH) verlaten. Hij was sinds januari 2014 directeur. Bestuursvoorzitter Boy van Droffelaar: “Marc heeft de afgelopen jaren veel bijgedragen aan BBH. Zo heeft hij in de periode na de reorganisaties het Bloemenbureau met spraakmakende campagnes en content samen met zijn team van communicatieprofessionals weer op de kaart gezet. Er zijn nieuwe samenwerkingen met Europese partners aangegaan. Daarnaast is BBH onder zijn leiding financieel gezonder gemaakt."

Afbeelding
Marc Eijsackers
De afgelopen periode heeft het Bestuur van BBH in nauwe samenspraak met stakeholders uit de Sierteeltsector een strategische heroriëntatie en daaropvolgend verandertraject ingezet. Hiermee is voor BBH dan ook een nieuwe fase aangebroken. Daarbij past een ander type leiderschap.

Wie Marc gaat vervangen is op dit moment nog niet bekend. De werving van een nieuwe directeur, die leiding gaat geven aan de nieuwe sectorpromotie-organisatie is in een vergevorderd stadium. Deze directeur gaat de reeds ingezette veranderingen verder vormgeven en implementeren. Marc zelf denkt nog na over nieuwe uitdagingen en sluit daarbij niets uit.

Neem voor meer informatie contact op met:

Boy van Droffelaar - voorzitter Bloemenbureau Holland
+31 655 121 424
b.vandroffelaar@wxs.nl