• LinkedIn
  • Twitter

#LoveNotWar: bloemenharten over de hele wereld

13 april 2022

Steun en hoop van sierteeltsector 

Op zaterdag 12 maart sprak de sierteeltsector haar hoop uit dat liefde zal overwinnen. Dat deed ze door het plaatsen van meer dan 40 bloemenharten over de hele wereld met de boodschap #LoveNotWar. Dit krachtige signaal werd afgegeven door meerdere bedrijven en personen binnen onze sector en Blachère Illumination, dat meerdere harten leverde.

Teken van hoop en steun

Afbeelding
#LoveNotWar: flower hearts project around the world
Met het plaatsen van de bloemenharten wordt een sterk symbolisch signaal afgegeven. Het dient als een baken van steun en hoop voor iedereen die momenteel zware tijden doormaakt. Daarnaast laat het zien hoe bedrijven en mensen in onze sector samen kunnen werken om hulp te bieden waar en wanneer nodig. Met de hashtag #LoveNotWar kan iedereen dit krachtige statement nog steeds delen.

Wereldwijde actie
De bloemenharten zijn over de hele wereld geplaatst. Sommige kunnen op het moment van schrijven nog steeds worden bezocht. Door heel Europa zijn er harten geplaatst, in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Hongarije, Polen, Spanje, Denemarken, Zwitserland, Slowakije, IJsland, en nog veel meer. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan zijn ze te vinden in Canada, de Verenigde Staten, Ecuador en Colombia. Andere harten werden geplaatst in bijvoorbeeld Japan en Hong Kong. Mensen zijn door de actie zo geïnspireerd geraakt dat zelfs na 12 maart nog steeds bloemenharten worden geplaatst in openbare ruimtes.

Media-aandacht
De wereldwijde inspanningen die symbool staan voor hoop kregen aandacht in zowel lokale als nationale media in meerdere landen, en op sociale media en YouTube. Hierdoor kon het symbolische bericht nog meer mensen bereiken. Om deze boodschap nog verder te verspreiden, kun je hier een verzameling foto’s en video’s van de bloemenharten van over de hele wereld vinden.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Simone Dussine, manager country management en corporate communicatie, via sdussine@bloemenbureauholland.nl.

                  
April 2022