• LinkedIn
  • Twitter

Komst FloriWorld weer een stap dichterbij

14 november 2018

De komst van sierteeltattractie FloriWorld in Aalsmeer is weer wat concreter geworden nu de nodige handtekeningen onder de Design & Build-overeenkomst zijn gezet: begin volgend jaar begint de bouw. 

Afbeelding
In FloriWorld, het experience center van de sierteeltsector, kunnen bezoekers op allerlei verschillende manieren beleven wat bloemen en planten voor hen betekenen in het dagelijks leven. Hierdoor krijgt Nederland er een unieke publiekstrekker bij, wordt tegemoet gekomen aan de groeiende belangstelling voor 'groener leven' en wordt de vraag naar bloemen en planten nog meer gestimuleerd. De bouw gaat begin 2019 van start, in het eerste kwartaal van 2020 gaan de deuren open voor bezoekers. 

Bewustwording en beleving 
Verwondering, bewondering en verrassing: voor Nederland, toonaangevend in bloemen en planten, wordt FloriWorld een spraakmakende en aantrekkelijke sierteeltattractie. De plek zal niet alleen veel nationale en internationale toeristen trekken, maar ook scholieren, studenten en zakelijke bezoekers. In het experience center ontdekken bezoekers wat bloemen en planten met hen doen. Beleving en bewustwording gaan gelijk op en versterken elkaar zo. Hiermee wordt FloriWorld een bijzonder uitje dat een verrijking van het leven van de bezoeker biedt en is het tegelijk de thuisbasis en het visitekaartje van de sierteeltsector. 

Unieke groene attractie 
FloriWorld past in het beleid toeristenstromen meer te spreiden ten opzichte van Amsterdam en is onderdeel van de Bloemenlijn in het HollandCity beleid van NBTC. Met de ondertekening van de Design & Build-overeenkomst door FloriWorld B.V. en KondorWessels Projecten is de komst van FloriWorld weer een stap dichterbij gekomen. FloriWorld B.V. is opdrachtgever voor de bouw van het Experience center. KondorWessels Projecten is de betrokken ontwikkelaar. De aandeelhouders van FloriWorld BV zijn Bloemenbureau Holland, Royal FloraHolland en Dutch Experience Group. Samen gaan alle partners voor één doel: 'Flowerizing People' in optima forma.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Daniëlle Santen, Directeur FloriWorld
06- 22214908 | d.santen@floriworld.com