• LinkedIn
  • Twitter

"Kerstboom eruit, kamerplant erin" dit jaar op magische wijze

29 december 2014

Kerstmis is voorbij, de hoogste tijd om de kerstboom weg te doen, alleen wat komt er op die lege plek? Een kamerplant natuurlijk, want kerstboom eruit = kamerplant erin. 

Om dit statement kracht bij te zetten heeft Mooiwatplantendoen.nl aan Hans Klok gevraagd om  -op spectaculaire wijze- bij een gezin thuis een kerstboom te veranderen in een kamerplant, zie hieronder hoe dat gebeurde

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Veel mensen weten het niet, maar zelfs rond een kerstboom bestaat etiquette. En hoe het dan eigenlijk hoort? Volgens de traditie wordt op 6 januari (Driekoningen) de kerstboom opgeruimd. Maar wat doe je met de lege plek die je kerstboom achterlaat? De oplossing is heel eenvoudig: zet er een mooie grote kamerplant voor in de plaats. Een plant is een betoverend mooi alternatief voor je kerstboom, dan begint het nieuwe jaar gelijk groen.

 

Campagneperiode

Deze online campagne loopt in Nederland vanaf 29 december 2014, in Frankrijk vanaf 2 januari  2015 en in Duitsland vanaf 5 januari 2015.

Naast de online campagne zullen in Nederland en Duitsland ook guerilla activiteiten plaatsvinden. Houd  dus mooiwatplantendoen.nl in de gaten begin januari!