• LinkedIn
  • Twitter

Het is voorjaar op de consumentensites

20 maart 2017

Een lentedossier boordevol zonnige inspiratie met bloemen en planten
Deze week markeert de start van een nieuw seizoen: de lente. Op de consumentenwebsites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl kunnen consumenten zich vanaf vandaag onderdompelen in tal van artikelen, mooie fotografie, DIY’s en een video gekoppeld aan het seizoen. Kortom: genoeg zonnige ideeën voor bloemen en planten in combinatie met wonen, eten en fashion. De inspiratie voor ons lentedossier: hanami, een Aziatische openluchtpicknick als de lente begint. 

Afbeelding
hanami_brunch_mooiwatbloemendoen
Vanaf heden wordt op alle platformen de komende drie maanden aandacht besteed aan de lente. Regelmatig worden zij geüpdatet met nieuwe artikelen. Onder andere over een voorjaarsbrunch met kleurrijke Aziatische bites, een huisparfum met bloemen en planten en een hoognodige binnen- en  buiten voorjaarsschoonmaak.

Het 'hanami' als inspiratiebron
In het verleden werd er voor trends vooral naar het westen gekeken, maar vandaag de dag kijken we liever naar Azië. Want dáár gebeurt het. Azië wint met haar eeuwenoude tradities en verfijning weer terrein van het sobere minimalisme van de Scandinavische bovenburen. 
In Japan is er een oud gebruik waarbij mensen de schoonheid van bloemen, en dan met name ‘sakura’ kersenbloesem aanschouwen tijdens een ‘hanami’ openluchtpicknick onder een bloesemboom. Hanami vindt in Azië plaats als de kersenbloesem de lente aankondigt. We hebben ons hierdoor laten inspireren en een vertaalslag gemaakt naar een westerse variant: een binnen/buitenbrunch waarbij de deuren wagenwijd open staan en gehoopt wordt op verwarmende zonnestralen. De kersenbloesem, chrysanten, magnolia’s en andere typische lentebloemen en planten zijn het stralende middelpunt in het nieuwe lentedossier.

Laat u inspireren
Houd de websites Mooiwatbloemendoen.nl & Mooiwatplantendoen.nl goed in de gaten voor een flinke dosis inspiratie. De komende maanden wordt het lentedossier regelmatig aangevuld met nieuwe inspirerende artikelen. Het beeldmateriaal en de video, bijgesloten in deze mail, zijn met naamsvermelding kosteloos te gebruiken voor online doeleinden.

Lentevideo Mooiwatbloemendoen.nl/ Mooiwatplantendoen.nl
 

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Bloemenbureau Holland
Bloemenbureau Holland verzorgt consumentenpromotie van bloemen en planten in diverse Europese landen. In Nederland doen we dat onder andere met de merken Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl.