• LinkedIn
  • Twitter

Eerste modellenbureau voor planten: The Plant Agency

05 april 2016

Gisterenavond opende het eerste modellenbureau voor planten onder toeziend oog van vele belangstellenden haar tijdelijke deuren in Amsterdam. De komende vier weken kunnen de topmodellen van The Plant Agency kosteloos geboekt worden door stylisten, redacteuren, fotografen en bloggers. Initiatiefnemer Mooiwatplantendoen.nl geeft hiermee antwoord op de grote vraag naar planten voor producties.

Wie binnenstapt in The Plant Agency waant zich in een plantenwalhalla, waar alles wat groen is, geleend kan worden. Ieder plantenmodel kan kosteloos geboekt worden voor producties en shoots, ter plekke in de 'Instastudio' of op een eigen locatie.
 
Planten populair
Afbeelding verwijderd."Planten hebben echt een meerwaarde in producties. Of het nou om een interieur- of een fashionshoot gaat, planten spelen een belangrijke rol. Maar planten kunnen ook kostbaar zijn en voor een shoot vaak maar één keer te gebruiken. The Plant Agency is een initiatief waar we al lang op wachten." Stylisten en redacteuren reageerden op voorhand al enthousiast op het idee van een plantenuitleen.
 
Boek een plant
Samen met verschillende designers is gewerkt aan een mooie collectie van planten, bloemen en trends in de winkel, waarbij de Woonplanten van de Maand voor 2016 een centrale rol hebben. Elk model, van Beau (volledige naam: Beaucarnea) tot Cis (volledige naam: Narcis), heeft haar eigen modellen setcard gekregen. Op afspraak - of spontaan - kunnen alle planten geboekt worden ten behoeve van producties en shoots.

Afbeelding verwijderd.Pop-up agency
The Plant Agency is een tijdelijke pop-up agency waar planten door stylisten, redacteuren, fotografen en bloggers gratis geleend kunnen worden voor producties. Het adres van The Plant Agency is Gerard Doustraat 76 te Amsterdam en sluit haar deuren weer op 30 april. Monique Kemperman van Bloemenbureau Holland: "The Plant Agency is de hele maand april open voor het kosteloos lenen van planten. Maar liefst 27 verschillende modellen, allemaal exemplaren van dit jaar, kunnen geleend worden. Alles is meerdere keren op voorraad. Kom langs en maak er vooral gebruik van!" In de pop-up kan ook ter plekke een productie gemaakt worden met planten, gewoon even langskomen en je laten inspireren of met ons een afspraak maken en dan laten we je alles zien: plantagency@thegardeners.nl.