• LinkedIn
  • Twitter

Editie #3 The Green Gallery live

18 april 2016

Vandaag is het derde nummer van online magazine The Green Gallery uitgekomen. Het magazine viert in deze editie, die helemaal in het teken staat van bloemen, de natuur wederom op uitbundige en eigentijdse wijze. Met artistieke en inspirerende content laat The Green Gallery haar lezers de schoonheid van de natuur in al haar nerven ervaren. Hiervoor werkten zij samen met spraakmakende bloemenliefhebbers, toonaangevende trendwatchers, kunstenaars en fotografen.

Afbeelding verwijderd.In deze lente uitgave met als thema ‘Shifting blooms in Spring’ wordt de ontluikende natuur gevierd. We zien de eerste knopjes uitgroeien tot indrukwekkende bloeiende lentebloemen. Waarbij we niet wegkijken als ze ouder worden en na verloop van tijd zelfs vergaan. Want ook in die vergankelijkheid schuilt schoonheid. Precies dat is Moeder Natuur. In dit nummer zet The Green Gallery daarom een bloemenmeisje van een zekere leeftijd in de spotlights. Zij toont ons, en leert ons zelfs misschien, dat wij – net als bloemen – komen in verschillende leeftijden, vormen en maten. Allemaal even mooi. En wanneer jij zelf beslist om mooi te blijven, je nooit je jeugdige ‘pizzaz’ zult verliezen.

Ook, min of meer vergeten bloemen, zoals limonium, asclepia en bouvardia, krijgen een podium. Niet zozeer vergeten vanwege hun leeftijd, maar meer door een bepaalde Zeitgeist. Trendy of niet, zij verdienen het om gezien te worden. Zoals de anemoon gezien wordt en al jaren kunstenaars, dichters, fashion designers en ontwerpers inspireert. Zoals het historische meesterwerk van Cornelis van Spaendonck. Drie hedendaagse artiesten maakten op basis van dit prachtige werk een eigen vertaling wat heeft geleid tot een inspirerend en divers tableau.

Wie even niet oplet, is zomaar uren verder wanneer je wegdroomt aan lange tafels gedekt met weelderige, zacht geurende lentebloemen en jasmijn. Laat je betoveren en inspireren en wees welkom in de idyllische lente-gathering. Of verlies je in de persoonlijke verhalen van Beth Kirby van het blog Local Milk en Katie Searle-Williams, oprichtster van het mateloos populaire Kinfolk Magazine. Zij vertellen alles over de enorme liefde en het respect die zij voelen voor de natuur. Ontdek dit en nog veel meer in de laatste uitgave van The Green Gallery die nu online is. Later dit jaar zal The Green Gallery nog met twee nummers uitkomen.

Bekijk het online magazine op Thegreengallery.com.

Volg The Green Gallery op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest.