• LinkedIn
  • Twitter

De Moederdag ‘bloemenknuffel’

22 maart 2017

Aanstaande zondag, 26 maart is het in Engeland Moederdag. Een mooie gelegenheid om alle moeders een extra knuffel te geven. Dit jaar besteedt Bloemenbureau Holland via de social media kanalen aandacht aan de moeders door ze een ‘flowerhug’ te sturen.

Flowerhug

Afbeelding
Moederdag boeket Engeland 2017
De ‘flowerhug’ is, zoals de naam het zegt, een bos bloemen die met liefde geknuffeld is. Ook in Engeland is een prachtig boeket bloemen natuurlijk de manier om je moeder in het zonnetje te zetten. Het is een mooi gebaar om je liefde uit te drukken. 

Moederdag
Moederdag is een feestdag voor de moeders en de moederlijke band. Vanuit traditie verwennen de kinderen op deze dag hun moeder met een boeket bloemen of een kaart. Heel vroeger werden de bloemen langs de weg geplukt om bij terugkomst aan hun moeder te overhandigen. Inmiddels worden op deze dag niet alleen de moeders maar ook de groot-, schoon- en stiefmoeders in het zonnetje gezet door middel van een mooi boeket of andere cadeaus.

Komend weekend worden de social media kanalen in Engeland omgetoverd met Moederdag ‘Flowerhug’ dag teksten. De beelden die hiervoor ontwikkeld zijn staan hieronder en kunt u vrij gebruiken op uw eigen kanalen.