• LinkedIn
  • Twitter

De ‘Blijf stralen’-campagne in volle gang

22 april 2021

Download het POS-materiaal en doe mee

Afbeelding
De ‘Blijf stralen’-campagne in volle gang

De Europese sierteeltcampagne ‘Blijf stralen’ die op 19 april startte, loopt nog tot en met 9 mei*. Sectorpartijen en verkoopkanalen kunnen nog steeds aanhaken en gratis POS-materiaal downloaden waarmee ze de campagneboodschap op de winkelvloer en online kunnen delen. 

Point of Sale-materiaal
Het POS-pakket bestaat uit een video, beelden en posters die gedownload kunnen worden vanaf de speciale website EU-shine-on.com. Met deze materialen kunnen geïnteresseerde partijen hun klanten op de winkelvloer of via hun social media kanalen inspireren en hiermee de verkoop van Europese bloemen en planten stimuleren.

Achtergrond campagne
‘Blijf stralen’ loopt in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken en Nederland. Via tv, YouTube Masthead, YouTube TrueView en radiospotjes verleidt de campagneboodschap consumenten om Europese bloemen, kamer- en tuinplanten te kopen. De campagne duurt drie weken.

Samenwerkende Europese sierteelt
‘Blijf stralen’ laat zien hoeveel uitdagingen bloemen en planten ervaren tijdens het bloeien. Desondanks blijven ze zich oprichten naar de zon. De boodschap? Doe hetzelfde en blijf stralen met Europese bloemen en planten. De promotiecampagne ontvangt financiering uit het noodfonds voor de Europese landbouwsector. Samenwerkende Europese sierteeltpromotie-organisaties sloegen de handen ineen voor dit initiatief. 

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Simone Dussine, country manager Nederland van Bloemenbureau Holland, via sdussine@bloemenbureauholland.nl.

* In Frankrijk is de campagne gestart op 12 april en loopt tot en met 2 mei. 

             

April 2021