• LinkedIn
  • Twitter

Daniëlle Santen benoemd tot directeur Floriworld

28 maart 2018

Floriworld, het experience center van de sierteeltsector, krijgt organisatorisch vorm. Daniëlle Santen is gestart als directeur en gaat de ontwikkeling en realisatie van Floriworld leiden. Belangrijke taak voor de komende maanden is het maken van het definitieve ontwerp voor het gebouw zodat, na het afgeven van de omgevingsvergunning, in het najaar met de bouw gestart kan worden. Daarnaast begeleidt Daniëlle het proces om samen met Royal FloraHolland en Bloemenbureau Holland de marketingpropositie voor Floriworld vast te stellen.

Afbeelding
Daniëlle Santen benoemd tot directeur Floriworld
Bloemenbureau Holland is een van de drie aandeelhouders in Floriworld. Bestuursvoorzitter Boy van Droffelaar stelt: “Daniëlle is een ervaren interim directeur/bestuurder met ervaring in het publieke en private domein. Zij heeft oog voor het stroomlijnen van processen en het toevoegen van beleving in dienstverlening. Tijdens een interim opdracht 3 jaar geleden heeft Daniëlle kennis gemaakt met sierteelt sector en heeft sindsdien de kracht van bloemen en planten ervaren bij het realiseren van een beleving.”

In het najaar wordt samen met derde aandeelhouder en tevens exploitant Dutch Experience Group, een bijeenkomst voor obligatiehouders georganiseerd. Doel is om hen mee te nemen in de voortgang. Tevens worden dan de plannen voor een Business Club gepresenteerd. Hiermee kan zowel de sector als de Aalsmeer regio meer betrokken raken bij Floriworld.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Boy van Droffelaar, bestuursvoorzitter Bloemenbureau Holland (b.vandroffelaar@wxs.nl) en/of Daniëlle Santen (d.santen@gmail.com).