• LinkedIn
  • Twitter

Claudia Hölzel nieuw bestuurslid Bloemenbureau Holland

15 oktober 2019

Vanaf 1 november 2019 neemt Claudia Hölzel het bestuurlijke stokje over van Gerhard van der Bijl. Zij vertegenwoordigt vanaf die datum Royal FloraHolland (RFH) binnen het bestuur van Bloemenbureau Holland (BBH).

Afbeelding
Claudia Hölzel nieuw bestuurslid Bloemenbureau Holland
Samenwerking en verbinding
Claudia heeft bij RFH, als Manager Kwekersdiensten en Coöperatiezaken, een brugfunctie tussen het bedrijf en de ledenraad plus alle leden. “Binnen het Bloemenbureau Holland-bestuur wil ik ook graag bijdragen aan een nog betere aansluiting van de promotieactiviteiten van BBH op de verwachtingen van kwekers en klanten. Dus zoeken naar de verbinding en samenwerking om tot promotiecampagnes te komen die planten- en bloemenaankopen echt stimuleren. En het liefst nog meetbaar ook.”

Dienstverlening centraal
Opgegroeid in een agrarisch bedrijf, studeerde Claudia bedrijfskunde om vervolgens verschillende senior lijn- en stafmanagementfuncties te vervullen bij grote internationale bedrijven. In haar werk stond dienstverlening altijd centraal. Daarbij ging het vaak om implementatie van zowel grote strategische als operationele programma’s en projecten. “Elementen die ook in het BBH-bestuur waardevol zullen zijn. We zijn blij met de komst van Claudia”, aldus Dennis van der Lubbe, directeur van Bloemenbureau Holland.

Opvolger van Gerhard van der Bijl
Claudia Hölzel volgt Gerhard van der Bijl op binnen het bestuur van het Bloemenbureau. Gerhard heeft afscheid genomen als bestuurslid omdat hij per 1 oktober is gestopt als Chief Commercial Officer bij Royal FloraHolland, om zijn carrière voort te zetten bij Albert Heijn.