• LinkedIn
  • Twitter

Bloemenbureau Holland telt af voor lancering van The Green Gallery

07 mei 2015

Eind mei lanceert Bloemenbureau Holland een uniek en vernieuwend online magazine. Een magazine met als doel trendzetters in Europa op een spannende en artistieke manier te laten ervaren hoe mooi de natuur is. Bloemen en planten als eigentijdse muzes voor liefhebbers van mode, design, kunst en interieur. Het magazine met de pay off Celebrating the beauty of nature presenteert bloemen en planten op esthetisch aantrekkelijke en geheel eigen wijze.

Co-creatie met internationale bloemen- en plantenliefhebbers
Het magazine komt tot stand onder creatieve leiding van founding editor Nancy Berendsen, voorheen hoofdredacteur van o.a. lifestyle magazine Living en Holland Herald van KLM. De eerste uitgave staat volledig in het teken van bloemen en biedt hoogwaardige content gemaakt in samenwerking met toonaangevende en opkomende artiesten, zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk en stylisten van Elle Decoration.

Internationaal, responsive en high end techniek
Op www.thegreengallery.com komt het magazine beschikbaar in het Frans, Duits, Engels en Nederlands. Naast desktop is het magazine te bekijken via tablet en mobiel. Voor een unieke beleving wordt gebruik gemaakt van high end online technieken. In het najaar verschijnt editie twee met planten in de hoofdrol. The Green Gallery is ook te volgen via Instagram, Twitter en Pinterest. Tot aan de lancering wordt afgeteld op www.thegreengallery.com. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Website: www.thegreengallery.com
Instagram: the_greengallery
Twitter: @_GreenGallery
Pinterest: The Green Gallery