• LinkedIn
  • Twitter

Bloemenbureau Holland op de IPM ESSEN 2020

06 januari 2020

Bloemenbureau Holland staat met een stand op de Internationale Pflanzenmesse, IPM ESSEN, in Duitsland. Deze business-to-business sierteeltbeurs waar alles draait om innovaties in de groenbranche, vindt plaats van 28 tot en met 31 januari 2020.

Laten zien wat we doen
We nodigen bestaande en nieuwe (inter)nationale relaties uit naar de stand om hen te laten zien hoe wij consumenten inspireren met spraakmakende consumentencampagnes en interessante content voor onze merken Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl en de Duitse, Franse en Engelse equivalenten daarvan. Verder presenteren we voorbeelden van shopper activaties die we samen met stakeholders en andere partijen uitrollen om consumenten in onze vier kernlanden tot aankoop van bloemen en planten te verleiden.

Afbeelding
Bloemenbureau Holland op de IPM ESSEN 2020
 

We vinden het belangrijk om aanwezig te zijn op de IPM ESSEN. De beurs geeft ons de mogelijkheid om onszelf en ons werk te presenteren in het hart van de internationale sierteeltsector. We laten daar graag zien waar we dagelijks hard aan werken: bloemen en planten op het boodschappenlijstje van de consument krijgen door in het oog springende campagnes. 

Standnummer
De Bloemenbureau Holland-stand is te vinden onder de naam ‘Blumenbüro Holland’ in het BGI Trade Center, Hal 1, stand 1D12.A.

Trends 2020
Ook participeren we in de trendpresentatie van de FDF (Fachverband Deutscher Floristen). De ‘FDF-Flower Style Trends 2020 powered by Blumenbüro Holland’ zijn te zien in FDF-World in Hal 1A.


Neem voor meer informatie contact op met Carmen Brouwers, 0174 72 70 10, c.brouwers@bloemenbureauholland.nl