• LinkedIn
  • Twitter

Bloemenbureau Holland genomineerd voor de BFA Industry Award

14 augustus 2018

In het Verenigd Koninkrijk is Bloemenbureau Holland genomineerd voor een BFA Industry Award in de categorie Floristry Service Provider of the Year.

Afbeelding
Het Bloemenbureau is continu bezig met de promotie van bloemen en planten bij de consument in vier kernlanden, waaronder ook het Verenigd Koninkrijk. Dit realiseren we onder andere door middel van creatieve campagnes, on-trend content creaties en versterkende PR-activiteiten, die in het Verenigd Koninkrijk onder andere worden gepromoot op de kanalen Funnyhowflowersdothat.co.uk en Thejoyofplants.co.uk.

Naast de activiteiten richting de consument, inspireert het Bloemenbureau ook bloemisten en vakgenoten met de nieuwste styletrends. Bovendien verstrekken we maandelijks informatie aan de bloemisten over de Bloemenagenda, Woonplant van de Maand en de Tuinplant van de Maand. Deze promotie is zowel zinvol voor eigen promotie als voor de communicatie richting de klanten.

Ook jij kunt stemmen vanuit Nederland!
Als je wilt stemmen voor Bloemenbureau Holland (The Flower Council of Holland), kun je je stem tot 10 september uitbrengen in categorie 7 – Floristry Service Provider Of The Year – door op deze link te klikken. De winnaars worden op zaterdag 27 september tijdens het Fleur-Ex galadiner bekend gemaakt. Dankjewel voor jouw stem!