• LinkedIn
  • Twitter

Bloemen en planten brengen SoLebIch-appartement tot leven

09 juni 2022

Duitse interieur-community presenteert interieur design merken

Tijdens het eerste weekend van mei opende SoLebIch.de voor de vijfde keer de deuren van haar pop-up appartement in Keulen. In de kapel van design hotel QVEST kregen meerdere partners een prachtig decor om hun producten te presenteren. Een decor dat deels mogelijk werd gemaakt door Pflanzenfreude.de en Tollwasblumenmachen.de.

Het decor

Afbeelding
Bloemen en planten brengen SoLebIch-appartement tot leven

De organisator van het evenement, SoLebIch.de, is Duitslands grootste interieur-community. Zij hebben een uniek concept bedacht om niet steeds één product tegelijk te presenteren. Het hele appartement wordt namelijk een podium waar meerdere interieur design merken en producten worden gepresenteerd. Natuurlijk heeft die presentatie in de historische kapel van design hotel QVEST ook passende bloemen en planten nodig. Die installaties, gemaakt door de Wunderkammer, werden aangeboden door onze consumentenwebsites Pflanzenfreude.de en Tollwasblumenmachen.de. Alle aanwezigen waren het erover eens dat de bloemen en planten het geheel tot leven brachten. Sommigen vonden zelfs dat de meubels zonder deze groene aankleding niet zo goed tot hun recht kwamen.

Promotie
Het evenement duurde drie dagen. Vrijdag 6 mei was voor de pers, de zaterdag en zondag voor influencers en het grote publiek. Omdat er veel influencers waren, was flinke online promotie te verwachten. Ongeveer 140 influencers deelden het evenement op Instagram, waarmee ze zeven miljoen mensen bereikten. Natuurlijk promootte SoLebIch het evenement ook vooraf via haar website. Wij voegden het evenement toe aan onze Pflanzenfreude en Tollwasblumenmachen Instagram stories. Daarnaast werden er artikelen over het evenement geschreven door Ad-magazin.de en Living at Home.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over SoLebIch contact op met Monique Kemperman, campagne manager, via mkemperman@bloemenbureauholland.nl.

 

Photo credits: copyright Solebich.de/Benni Janzen en Granja Project © Guachinarte

                  
Juni 2022