• LinkedIn
  • Twitter

'Bloei!' Nieuwe videorubriek op Mooiwatbloemendoen.nl

20 november 2015

Het geven van bloemen geeft niet alleen de ontvanger een goed gevoel, ook de gever wordt er helemaal blij van. In de nieuwe online rubriek Bloei! verrassen mensen anderen met bloemen. Bloei! is een serie video’s waarin het geefmoment centraal staat.

Bloemen geven een gevoel van welkom zijn, geluk, warmte, vriendschap, blijdschap, troost, je thuis voelen. Ze geven kleur aan het moment, toveren een lach op je gezicht en zijn krachtige contactmakers. Ze zijn verspreiders van een gevoel wat schaars lijkt te zijn in onze maatschappij, maar dat eigenlijk ruim en direct voor handen is: geluk! Het zit in mensen en natuurlijke dingen om ons heen. Bloemen zijn hiervan het levende bewijs.

De deelnemers die onder andere via een oproep op Mooiwatbloemendoen.nl gecast zijn, stellen samen met een bloemist het perfect boeket samen waarna ze de bloemen overhandigen aan bijvoorbeeld hun vriendin, coach of moeder.
Afbeelding verwijderd.
De bloemisten die zich door deze verhalen laten inspireren en de boeketten maken voor Bloei! zijn onder andere Paul Wijkmeijer van Klavertje Vijf uit Haarlem en Nathalie Fasé van Gift by Nature uit Moordrecht.

De nieuwe videorubriek verschijnt de komende veertien weken op www.mooiwatbloemendoen.nl/bloei en is een samenwerking tussen FloraHolland en Bloemenbureau Holland. De regie en productie van de video’s is gerealiseerd door Tuvalu Media. De eerste aflevering verschijnt op 20 november 2015.