• LinkedIn
  • Twitter

Bezoek onze IPM ESSEN beursstand

12 januari 2020

Van 28 tot en met 31 januari 2020 staat Bloemenbureau Holland op de Internationale Pflanzenmesse IPM ESSEN in Duitsland. Kom je langs op onze beursstand? We maken graag kennis, laten je onze belangrijkste bloemen en planten-campagnes zien en gaan met alle plezier met je in gesprek over de mogelijkheden van onze shopper activaties.

We Hebben Meer Bloemen Nodig en Bedankt Plant

Afbeelding
Bezoek onze stand op de IPM ESSEN
We zorgen ervoor dat iedereen aan bloemen en planten blijft denken én ze blijft kopen. Dat doen we met internationale massa-mediale campagnes, PR stunts, events en inspirerende content op onze eigen websites en in social media. Overal waar we mensen kunnen bereiken. Onze campagnes, zoals We Hebben Meer Bloemen Nodig en Bedankt Plant, vallen in de smaak bij de doelgroep en de aankoopintentie van bloemen en planten gaat dankzij deze inzet flink omhoog. 

Shopper activaties
Maar dat is niet alles. Aan de hand van deze campagnes ontwikkelen we slimme shopper activaties. Gerichte promoties die de consument verleiden naar de winkel te gaan om bloemen en planten te kopen. Op die manier is onze boodschap aanwezig in alle fasen van het aankoopproces.

Nieuwsgierig?
We vertellen je op de IPM ESSEN vakbeurs graag meer over deze campagnes en hoe ze bijdragen aan een succesvolle groei van de bekendheid van en waardering voor bloemen en planten. Je ziet cases van shopper activaties die we samen met onze stakeholders en andere partners creëren en gaan graag met je in gesprek over toekomstige samenwerkingen.

Standnummer
De Bloemenbureau Holland-stand is te vinden onder de naam ‘Blumenbüro Holland’ in het BGI Trade Center, Hal 1, stand 1D12.A. 

Laat je inspireren! We verwelkomen je graag in onze stand.