• LinkedIn
  • Twitter

Alice van Veen nieuw bestuurslid Bloemenbureau Holland

03 oktober 2019

Vanaf 1 november 2019 verwelkomt Bloemenbureau Holland Alice van Veen als nieuw bestuurslid. Met ruim 20 jaar ervaring bij Royal Lemkes, marktleider in potplantenexport, neemt ze een flinke dosis grootschalige retail-ervaring mee.

Verbinden en samenwerken

Afbeelding
Alice van Veen
Alice werkt momenteel als commercieel manager bij Royal Lemkes. Zij faciliteren een succesvolle plantencategorie voor tuincentra, bouwmarkten, supermarkten en woonwinkels verspreid over 34 landen in Europa. Alice ziet haar bestuurdersrol bij Bloemenbureau Holland (BBH) vooral op het vlak van het verbinden en samenwerken: “Ik sta achter het belang van collectieve sectormarketing. BBH is goed op weg in de herziene opzet, waarbij samenwerking met handelspartners voor de uitwerking van campagnes uitgangspunt is geworden. Eindelijk werken we in het verlengde van elkaar met voldoende potentieel om de toekomstige campagnes verder commercieel ‘uit te nutten’.”

Succesvolle keten
Een optimaal schaprendement, dat realiseer je door een succesvolle keten: partnerships met retailers, de focus op kwekers en door samenwerking met clusterpartners. Waarbij werken vanuit data uitgangspunt is. Vanuit deze expertise zal Alice, in haar rol van bestuurslid, dan ook richting geven aan de koers van het Bloemenbureau. Verbindend naar de kweker enerzijds en naar de grootschalige retail anderzijds. 

Samen met een eigen identiteit
“Ik geloof in verbinding van de clusterpartners, handel, kwekers en Bloemenbureau Holland. Het fundament is samen, elk met een eigen identiteit, maar wel samenwerken om elkaar te versterken. Prachtig om te zien dat deze beweging van elkaar versterken gaande is, want daarin zit veel potentieel. Ik draag daar graag een steentje aan bij”.