• LinkedIn
  • Twitter

AdWeek beoordeelt ‘in case of love’ als één van de briljantste outdoor campagnes van 2014

31 december 2014

 

Het Amerikaanse reclamevakblad AdWeek heeft een top 14 gemaakt van de beste internationale buitenreclame-uitingen in 2014. Tussen grote aansprekende merken als KitKat, McDonald’s, Nissan, Coca-Cola, Ikea en Google staat op plaats 10 de Valentijnscampagne ‘in case of love’ van Mooiwatbloemendoen.nl (Bloemenbureau Holland).

AdWeek

Volgens het toonaangevende AdWeek worden veel van de meest inspirerende en aansprekende reclame-uitingen van dit jaar niet gevonden op televisie, in kranten, magazines of online. Ze worden buiten in het straatbeeld gevonden. Op de plek waar marketeers in de echte wereld hun merken een compleet nieuwe dimensie proberen te geven. “All of them are a potent reminder that outdoor can make brands instantly relevant and incredibly cool.” aldus AdWeek. Bekijk hier alle veertien geselecteerde outdoor uitingen.

In case of love
Op Valentijnsdag kon iedereen in Parijs de liefde op een wel heel bijzondere manier verklaren. In de internationale stad van de liefde waren op drukbezochte en romantische plekken ruim 1.500 emergency cases geplaatst. In deze welbekende rode kastjes zat een rode roos (Red Naomi). Klaar voor gebruik. Heb je een acuut geval van liefde op het eerste gezicht? Druk dan het cellofaan door, pak de roos en verklaar ter plekke de liefde. Bekijk hier hoe Parijs werd voorbereid op de meest romantische Valentijnsdag ooit.

Bloemen en liefde onlosmakelijk verbonden 
Deze internationale promotieactiviteit valt binnen de reeks van activiteiten van Mooiwatbloemendoen.nl om bloemen op spraakmakende wijze op de agenda te houden van de consument. Ook rondom en op een dag als Valentijn, waarop diverse merken om haar aandacht strijden.
 


Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Bijgaand beeldmateriaal mag, tenzij anders vermeld, rechtenvrij gebruikt worden onder bronvermelding: Mooiwatbloemendoen.nl. Neem voor meer informatie contact op met Ivo van Orden, Campagnemanager Bloemen. Telefoonnummer 0174 727015 of per email I.van.Orden@bloemenbureauholland.nl 

Mooiwatbloemendoen.nl
Mooiwatbloemendoen.nl is een initiatief van Bloemenbureau Holland en laat consumenten ervaren dat bloemen volop blijdschap brengen.