• LinkedIn
  • Twitter

Activaties met orchidee, anthurium en bromelia bij Kaufland

11 oktober 2023

Drie acties in drie weken

Afbeelding
Anthurie

De klanten van de Kaufland supermarkten in Duitsland krijgen in oktober drie weken achtereen drie wisselende planten aangeboden met een aantrekkelijke extra. Achtereenvolgend staan Orchidee, Anthurium en Bromelia in de spotlight in de 800 winkels van de landelijke keten. De actie onder het motto: ‘Schöne Pflanzen, lange Geniessen’ is een samenwerking van Anthurium.info, Bromelia Specialist, Orchidee Nederland, DRC Plant, Kaufland en Bloemenbureau Holland. 

Zoals gebruikelijk bij shopper activaties wordt het de consument extra aantrekkelijk gemaakt door aan het product een waardevolle extra te koppelen. Zo zijn van 11 tot 15 oktober Orchideeën voorzien van een gratis pot. De week daarop krijgt de klant bij aanschaf van een Anthurium een watergeefsysteem cadeau. En in de week van 25 tot 29 oktober doneert de koper van een Bromelia een stuk regenwoud. 

Drie productgroepen, één thema
Na eerdere samenwerkingen met Kaufland is dit voor het eerst dat er in drie aangesloten weken achtereenvolgens drie verschillende productgroepen worden aangeboden in één overkoepelend thema. Of er nu wordt gekozen voor orchidee, anthurium, bromelia, in alle gevallen weet de klant een ding zeker: hij kiest voor ‘mooie planten, langer genieten’. 

Meer informatie
Meer weten over onze shopper activaties en wat dit voor jouw business kan betekenen? Neem contact op met Floris Wiebosch, shopper marketeer, via fwiebosch@bloemenbureauholland.nl of 06 53 81 71 33.