Zomer op Mooiwatbloemendoen.nl

‘Zomer ademt bloemen’. Onder dat motto luiden Mooiwatbloemendoen.nl en de internationale varianten van de site opnieuw de zomer in. Binnen de contentcampagne krijgen consumenten vanaf 21 juni de zomer in hun bol door verschillende boeketrecepten vol zonnige flora, die leuk zijn om zelf te maken of om aan de bloemist te vragen.

Zomer 2021 op Mooiwatbloemendoen.nl

Vakantie anders dan anders 
Deze zomer zal nog steeds niet ‘gewoon’ zijn. We maken het beste van de mogelijkheden dicht bij huis. Mooiwatbloemendoen.nl doet dat door haar lezers te verleiden met boeketten vol zomerbloemen. Daarvoor hoef je alleen maar naar de bloemist af te reizen.

Drie boeketrecepten
De boeketrecepten zijn geïnspireerd op verschillende soorten vakanties: een luie vakantie aan het zwembad, een avontuurlijke reis in de bergen en een trendy city trip. Voor ieder boeket zijn er passende bloemen gekozen, die goed verkrijgbaar zijn in de zomer. Denk daarbij aan Allium, Delphinium, Fritillaria, gerbera’s, Gloriosa, Lathyrus, zonnebloemen, en nog veel meer.

En verder…
De boeketrecepten maken vanaf 21 juni onderdeel uit van het zomerdossier met daarin ook andere ge-update artikelen. Zoals over bloemen in de hitte. Op de social media kanalen van Mooiwatbloemendoen.nl is extra aandacht voor het zomerdossier. 

Download de beelden en doe mee!
Wil je jouw klant ook zo’n vrolijk en zomers gevoel geven? Haak dan aan op deze content en download de poster ‘Zomer ademt bloemen’ of de beelden hieronder. Vermeld bij gebruik op socials graag de credit @mooiwatbloemendoen.

Nog vragen?
Wil je meer weten over Zomer ademt bloemen, neem dan contact op met Tessa Triesscheijn, manager content marketing via ttriesscheijn@bloemenbureauholland.nl.

             

Mei 2021

Zomer 2021 op Mooiwatbloemendoen.nl
Zomer op Mooiwatbloemendoen.nl | boeket 'Day at the Swimmingpool' | credits @mooiwatbloemendoen
Download image