Zomer Ademt Bloemen op Mooiwatbloemendoen.nl

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. We omarmen de zomer en vieren het seizoen met zomerse content op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl van 20 juni t/m 21 september. We delen een zomerdossier vol bloemige en zonnige tips waarmee je de zomer voelt, ruikt en proeft. 

Zomer ademt bloemen 2020 - Mooiwatbloemendoen.nl

In navolging van de Celebrate Seasons lentecontent is het vanaf 20 juni tijd voor nieuwe seizoenscontent met als thema: Zomer Ademt Bloemen. We vieren alle zintuiglijke heerlijkheden van de zomer en de positieve effecten die zomerbloemen op ons hebben. 

Typische zomerbloemen om mooie dingen mee te maken
Op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl en de zusterplatformen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk delen we typische zomerbloemen uit het seizoen zoals de zonnebloem, gloriosa en delphinium. Ook vindt men er een boeketrecept voor een vaas vol zomerse schoonheden. Daarnaast inspireren we consumenten aan de slag te gaan met fleurige DIY’s. Een verfrissend ijsglas voor een huisgemaakte botanische limonade, een zomers huisparfum en een bloemenkroon van zomerbloemen. En geven we tips hoe je met warm weer je bloemen goed houdt. 

Timings & content
De inspiratie-artikelen worden vergezeld met zomerse fotografie die je kunt downloaden voor online gebruik (graag met de credits #Mooiwatbloemendoen). Vanaf 20 juni kan alle content bekeken worden op Mooiwatbloemendoen.nl/zomer, welke aangejaagd zal worden via (social) media.

Ook zo’n zin in de zomer? Doe mee!
Download hieronder de poster en de afbeeldingen van de Zomer Ademt Bloemen campagne. Zo kan iedereen op zijn eigen kanalen meedoen aan deze campagne en de boodschap kracht bijzetten: Zomer Ademt Bloemen!

Zomer ademt bloemen 2020 - Mooiwatbloemendoen.nl
Zomer ademt bloemen - Mooiwatbloemendoen.nl
Download image