Zomer Ademt Bloemen op Mooiwatbloemendoen.nl

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Hallo zomerbloemen, warme zonnestralen, springerige beestjes en sproetjes op de neus. Wat heerlijk dat je er (bijna) bent zomer. Genieten is nóg fijner samen, daarom verrijkt Bloemenbureau de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl van 21 juni t/m september met zomerse bloemencontent.

In navolging op de Celebrate Seasons lentecampagne is het nu tijd voor nieuwe seizoenscontent met als thema: Zomer Ademt Bloemen. We vieren alle zintuiglijke heerlijkheden van de zomer en de positieve effecten die zomerbloemen op ons hebben. 

Zomer Ademt Bloemen - Celebrate Seasons

Typische zomerbloemen om mooie dingen mee te maken

Op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl en de zusterplatformen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk delen we typische zomerbloemen uit het seizoen zoals zonnebloem, gloriosa en delphinium. Ook vindt men er een boeketrecept voor een vaas vol zomerse schoonheden. Daarnaast inspireren we consumenten aan de slag te gaan met fleurige DIY’s. Een verfrissend ijsglas voor een huisgemaakte botanische limonade, een zomers huisparfum, zelfgemaakte lavendelsorbet en een bloemenkroon van zomerbloemen. 

Timings & content

De inspiratie-artikelen worden vergezeld met zomerse fotografie die u kunt downloaden voor online gebruik. Vanaf 21 juni kan alle content bekeken worden op Mooiwatbloemendoen.nl/zomer, welke aangejaagd zal worden via (social) media. 

Ook zo’n zin in de zomer? Doe mee!

Download de campagneposter hier: Zomer Ademt Bloemen
Hieronder kunt u afbeeldingen passend bij de zomercontent downloaden. Zo kan iedereen op zijn eigen kanalen meedoen aan deze campagne en de boodschap kracht bijzetten: Zomer Ademt Bloemen!