Wegens succes geprolongeerd: Plant Design

-------------------
Update 19 januari 2021

PLANT DESIGN CAMPAGNE VOORLOPIG UITGESTELD
Op 25 januari 2021 zou vanuit Mooiwatplantendoen.nl de succesvolle campagne Plant Design op herhaling gaan met media-inzet in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Door de corona maatregelen zijn vele winkels en tuincentra helaas gesloten op dit moment waardoor wij ons genoodzaakt zien deze campagne uit te stellen. Lees hier het laatste nieuws.
-------------------

Wat is Plant Design ook alweer?
Planten worden in het interieur vaak gebruikt ter decoratie, om het geheel af te maken. Maar wat nou als je bij de inrichting van je huis eens zou starten met de planten en daarna pas andere interieurartikelen zou toevoegen? Dat gegeven noemen we Plant Design. 

En hoe fijn is het, zeker nu we meer thuiswerken, meer planten om je heen te hebben? Planten zijn niet alleen fijn om naar te kijken en geven je ogen een rustpunt, maar zorgen daarnaast ook voor een gezondere werk- en leefomgeving. Hoog tijd dus om met planten aan de slag te gaan. 

Masterclasses op Mooiwatplantendoen.nl
Hoe vertellen we dit de consument? Door middel van drie online Masterclasses waarin vier masters op hun eigen manier met planten en design omgaan. Alexander Bond, Philip van Traa en RoCo (twee Britse dames, Rose en Caro) delen hun visie en tips in een korte Masterclass van vijf minuten. 

Campagne
Op 25 januari lanceren we de Masterclasses op de kanalen van Mooiwatplantendoen.nl en de andere taalversies. In Duitsland en het Verenigd Koninkrijk wordt er media ingekocht om de masterclasses te promoten. De campagne draait op YouTube, net als begin 2020 omdat dat heel succesvol bleek te zijn. De campagne loopt 4 weken. 

Rijk contentdossier
Naast de masterclasses bieden we een rijk contentdossier op Mooiwatplantendoen.nl en de Duitse, Franse en Engelse zusterwebsites aan waarin we de lezers nog extra informatie aanbieden rondom het thema. Informatie waarmee we ze motiveren om thuis met Plant Design aan de slag te gaan. We inspireren met opvallende Plant Design-initiatieven en geven handvatten hoe ze dit zelf kunnen toepassen. Ook na de campagneperiode blijven we het hele jaar aandacht besteden aan het thema Plant Design, met artikelen op onze consumentensites en social media, maar ook door samenwerkingen met interessante contentpartners, zowel online als offline.

Materialen
Wil je aandacht besteden aan de Masterclasses en het fenomeen Plant Design? Daarvoor hebben we onderstaande downloadbare posters ontwikkeld. Mocht je interesse hebben om Masterclasses op het scherm(en) in de winkel of op kantoor te laten draaien, stuur dan even een mail naar: m.kemperman@bloemenbureauholland.nl. Om de Masterclasses op een website te plaatsen kun je vanaf 25 januari de films vanaf YouTube embedden. 

Nederlands

Duits

Frans

Engels

De Masterclasses

Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze campagne contact op met Monique Kemperman, campagnemanager kamerplanten, via m.kemperman@bloemenbureauholland.nl.

 

Alexander Bond: de natuur dichterbij brengen
Alexander Bond: "De natuur dichterbij brengen"
Download image