Vier Pasen met bloemen

Dit jaar valt Pasen op 12 en 13 april. Op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl kunnen consumenten zich vanaf begin april tegoed doen aan DIY’s met bloemen, klassieke paaslekkernijen met een moderne twist en inspiratie voor een mooi gedekte tafel. Met bloemen natuurlijk.

Pasen Mooiwatbloemendoen.nl - Bloemenbureau Holland

Hoe zat het ook al weer met paashazen, eieren schilderen en paastakken? Ontdek het in ons paasdossier vol vrolijke ideeën met bloemen om het paasweekend onvergetelijk te maken. 

Bloemen maken Pasen af
Zo'n Paasweekend vraagt natuurlijk om fleurige DIY’s. Als aanvulling op de aankleding van de tafel volg je onze DIY: frêle eischaal vaasjes, beplak je eieren met bloemblaadjes of maak je nooit eerder geziene fabergé-like-eieren met bloemen. Tijdens al deze leuke bezigheden dragen de kleintjes - geheel in stijl - bloemige konijnenoren op het hoofd.  .  

Aan tafel!
Pasen vieren we aan tafel met eieren, verse croissants en paasstol. Wij zorgen voor een modern recept voor een advocaatje met fleurige twist, een bijpassend mooi menu en inspiratie voor een feestelijk aankleding. Wat dacht je van een weelderige boomstametagère vol typische lentebloemen als eyecatcher op tafel?

Timings & content
De inspiratie-artikelen worden vergezeld met fotografie die je kunt downloaden voor online gebruik. Vanaf 1 april kan alle content bekeken worden op Mooiwatbloemendoen.nl/pasen.

 

Vier Pasen met bloemen
DIY: ei gedecoreerd met bloemen
Download image