• LinkedIn
  • Twitter

Veel aandacht voor Cupidrone-actie

17 februari 2023

De liefde hing in de lucht!

De Cupidrone van Bloemenbureau Holland heeft zijn werk weer goed gedaan. Op Valentijnsdag bezorgde de knalrode drone een bloem met liefdesgedicht bij verliefde stelletjes of anderen die een glimlach verdienden. Hij vloog over het plein Vredenburg in het centrum van Utrecht. Voor een van de gelukkige stelletjes hing er aan de bloem een speciale verrassing: een dinerbon voor twee personen.

Bekijk de beelden
Kon je er niet bij zijn, bekijk dan de aftermovie voor een impressie van deze actie:

Please accept marketing-cookies to watch this content.

 

Vers van de pers:  het gaat weer beter met de liefde!
Valentijn weet zijn weg naar geliefden weer te vinden. Motivaction onderzocht het Valentijnsgdrag van dit jaar ... en wat blijkt? 32% van de Nederlanders vierde Valentijn. Dat is een 'all time high'! Bovendien werden er 30% meer bloemen gekocht dan in de afgelopen jaren en ook nog voor een gemiddeld hoger bedrag.

Cupidrone-actie breed opgepakt door de media
Wij kondigden de actie aan via onze eigen communicatiekanalen met een video-teaser van de Cupidrone. Daarnaast hebben we liefdesambassadeur Sergio, bekend van First Dates, ingeschakeld om in het RTL-programma Boulevard bekendheid te geven aan onze campagne en de kijkers op te roepen naar Utrecht te komen. Zijn boodschap ‘sta stil bij de liefde voor elkaar en spreek die uit’ viel op. De boodschap ‘Love is in the air’ werd vervolgens verspreid door de landelijke en regionale nieuwsmedia, radio- en tv-programma’s en lifestyle media.  Dit leverde het op:

  • Bereik: 19.740.788
  • Publicaties: 32 artikelen

O.a. behaald in de Telegraaf, het AD, Bedrock, de Bloemenkrant, RTL Boulevard, Hart van Nederland en via diverse influencers als @elizebeen, @bemoreunicorn, @declubvanrelaxtemoeders

Afbeelding
Variëteit aan rode bloemen
Variëteit aan bloemen
De Cupidrone bezorgde heel wat stelletjes een roos, chrysant, anthurium, gerbera, anjer, iris, freesia of tulp. Die werden ter beschikking gesteld door: FabulousFreesia, Van der Drift Roses
Coloured by Gerbera, #dianthusflowersgrowers, Anthurium Info, JustChrys, Berg RoseS, Triflor, Tulpen.nl en Middenweg Flowers. 

Meer informatie 
Voor vragen over dit event neem je contact op met campagnemanager Gabrielle Dullaart, via gdullaart@bloemenbureauholland.nl.

                   
Februari 2023