• LinkedIn
  • Twitter

Van Grauw naar Groen in het naseizoen

28 augustus 2023

Consumenten en kwekers vertellen hun verhaal aan boer Tom

Afbeelding
Van Grauw naar Groen - Boer Tom

Met de herfst in aantocht nadert het moment om tuin, balkon en gevel klaar te maken voor een groen omgeving. Dat maakt oktober ook uitermate geschikt voor de campagne Van Grauw naar Groen. In deze campagne krijgt de consument verrassende ideeën en praktische tips van Boer Tom en andere experts. De campagne voor buitenplanten is online en in print te zien in Nederland.  

Als vaste tuinman van tv-programma eigen Huis & Tuin inspireert Tom Groot, ook wel bekend als Boer Tom, wekelijks miljoenen mensen op tuingebied. Voor van Grauw naar Groen trekt hij het land in om die verhalen op te halen. Verhalen die hun weg vinden in bladen als Libelle, Margriet, Flair en Volkskrant Magazine en ook via social media een podium krijgen. 

Groene wijken 
Boer Tom gaat op zoek naar inspirerende verhalen van bewoners in groene wijken. Hoe hebben zij die vergroening aangepakt? Voor welke planten hebben ze gekozen? Naast de tuin kijkt Tom juist ook naar de mogelijkheden van vergroening van balkon en gevel. Hij praat met bewoners die werk maken van hun groene omgeving en vertellen waarom dat voor hen zo belangrijk is. We laten een plantenkweker aan het woord die vertelt over de stappen die hij heeft gezet in verduurzaming van de teelt. En natuurlijk geven onze experts tips voor ideale buitenplanten voor het najaar en een jaarrond groene tuin.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze campagne kun je terecht bij campagnemanager Gabrielle Dullaart, gdullaart@bloemenbureauholland.nl.