Valentijnsdag 2022

Ook in 2022 dragen we Valentijnsdag een warm hart toe. Tot en met 14 februari staan Mooiwatbloemendoen.nl en haar buitenlandse zusterwebsites in het teken van Valentijnsdag. We updaten hiervoor content uit 2021, aangevuld met nieuwe fotografie.

Wat gaan we doen?
Op Mooiwatbloemendoen.nl publiceren we een liefdevol Valentijns-contentdossier. De focus van het dossier ligt op de boeketten die passen bij verschillende soorten liefde, zoals een boeket voor vriendschappelijke liefde, passionele liefde en eigenliefde. Want liefde is er, net als bloemen, in alle soorten en maten. Het contentdossier jagen we aan via onze eigen socialmediakanalen, ads op Facebook, Instagram en Pinterest en via Google Adwords.

Nieuwe fotografie
De nieuwe beelden zijn nu gratis beschikbaar. Download ze hieronder of van onze beeldbank en gebruik ze op je eigen socialmediakanalen met de hashtag #mooiwatbloemendoen.

Meer informatie
Meer weten over de Valentijnscampagne? Neem dan contact op met Tessa Triesscheijn, manager content marketing via ttriesscheijn@bloemenbureauholland.nl.

                  
Januari 2022

Philia bouquet - Valentine 2022
Philia boeket voor vriendschappelijke liefde
Download image