Valentijnliefde in alle mogelijke vormen op Mooiwatbloemendoen.nl

Januari 2021
We hebben meer liefde nodig!

8 Valentijn liefdesboekettenEind januari 2021 tot en met Valentijnsdag loopt de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl weer over van liefdevolle content. Met deze spin-off van de internationale snijbloemencampagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ viert Mooiwatbloemendoen.nl de wonderlijke, magische, uiteenlopende effecten die bloemen op mensen hebben. De liefde - in alle mogelijke vormen - staat daarin natuurlijk centraal.

Boeketten geïnspireerd op de Oude Grieken
Met maar liefst acht verschillende boeketrecepten helpen we de consument graag een handje met het uiten van hun liefde. Want de ene liefde is de andere niet. Dat hadden de Oude Grieken al vroeg door. Ze benoemden acht soorten liefdes: Eros, Mania, Agape, Storge, Ludus, Pragma, Philautia, Philia. We zetten deze centraal met de vraag aan de consument: welke liefde past bij jouw situatie? Is het de liefde voor je kind (Storge) of zelfliefde (Philautia)? Welke van de acht liefdes er ook in je leven zijn, er is altijd een passend boeket om te geven. Bekijk  de Valentijnsboeketten en een korte omschrijving van de acht liefdes in onderstaande beeldenreeks. 

Nog meer content
Naast deze boeketinspiratie zijn er op Mooiwatbloemendoen.nl en de zustersites in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk romantische DIY’s zoals een heerlijk geurende bloemenkaars en een overheerlijke punch. Er is zelfs downloadbaar briefpapier met botanische touch. Ook tonen we de ‘We Hebben Meer Liefde Nodig’-video in de stijl van de campagne.

Timings en media
In Nederland en Frankrijk jagen we deze contentcampagne aan via onze eigen socialmediakanalen. In Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zetten we in de periode 28 januari tot en met 14 februari bovendien een mix van (native en video) ads in op social media als YouTube, Facebook en Instagram en er komen Instastories om te inspireren met ‘We hebben meer liefde nodig’ en bezoek naar de consumentenwebsites te trekken.

Valentijn in een ander jasje? Doe mee!
Bekijk vanaf 28 januari dus alle content in het Valentijnsdossier op Mooiwatbloemendoen.nl/valentijn. Wil je inhaken, download dan hieronder alvast de afbeeldingen en gebruik ze in je eigen social media kanalen met de credits Mooiwatbloemendoen. Zo kan iedereen meedoen aan deze campagne en de boodschap kracht bijzetten: We Hebben Meer Liefde Nodig!

 

Agape: universele liefde voor alles wat er is en leeft. Ontdek het boeket met distel, Clematis, Delphinum en Gomphocarpus fruticosus.
Download image