• LinkedIn
  • Twitter

Valentijn: liefde in alle soorten en maten

30 januari 2023

We hebben meer liefde nodig

Boeketten geïnspireerd op de Oude Grieken
Eind januari 2023 tot en met Valentijnsdag loopt Mooiwatbloemendoen.nl weer over van liefdevolle content. De focus ligt op boeketten die passen bij verschillende soorten liefde, zoals een boeket voor universele liefde, passionele liefde en eigenliefde. Want liefde is er, net als bloemen, in alle soorten en maten. 

Afbeelding
 Valentijn: liefde in alle soorten en maten
Contentcampagne
Behalve met boeketten vol liefde inspireren Mooiwatbloemendoen.nl en de zustersites in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk met hartveroverende DIY’s. Wie Valentijn echt wil verrassen, maakt eenvoudig zelf een geurige bloemenkaars of een overheerlijke rozenpunch. De contentcampagne is te zien van 30 januari tot en met 14 februari 2023 via onze eigen socialmediakanalen.

Download de beelden
Onderstaande beelden zijn gratis beschikbaar. Download ze hieronder of van onze beeldbank en gebruik ze op je eigen socialmediakanalen met de hashtag #mooiwatbloemendoen.

Meer informatie
Meer weten over de Valentijnscampagne? Neem dan contact op met Anneloes Demmers, content marketeer via ademmers@bloemenbureauholland.nl.

                     
December 2022