Tuinplantencontent op Mooiwatplantendoen.nl deze lente

De kans is groot dat we de komende periode veel tijd in en rond de eigen woning zullen doorbrengen. Stel je hebt een kleine tuin of alleen een balkon of patio maar wel behoefte aan wat groen. Op Mooiwatplantendoen.nl geven we consumenten tips om daar met buitenplanten iets van te maken.

Tuinieren voor elk formaat
Tuinplantencontent lente 2020De eerste nieuwe buitencontent gaat live in de week van 23 maart, bij het begin van de lente. Het overkoepelende thema van het lentedossier is tuinieren voor elk formaat: wat doe je met je groene vingers als je een mini balkon hebt, of een tuin van postzegelformaat? Mooiwatplantendoen.nl geeft planten- en DIY-tips en laat zien wat je in het voorjaar al kunt doen buiten en welk assortiment er beschikbaar is.

IJsheiligen en de eetbare tuin​
In april lezen consumenten alles over nachtvorst op de site, en hoe ze hun tuin klaar kunnen maken voor het buitenzitseizoen. Dit wordt in mei gevolgd door content over de eetbare tuin: snoepen van kruiden, groenten en bloemen. Met recepten, plantenwijzers, tips voor companion planting en artikelen over de moestuin. 

Media-ondersteuning
De campagne is een samenwerking van Bloemenbureau Holland en de outdoorkwekers van Royal FloraHolland. De tuinplantencontent staat nu live op Mooiwatplantendoen.nl en zou vanaf eind maart en april aangejaagd worden in diverse (social) media. We hebben echter besloten die geplande media-ondersteuning vanwege de coronacrisis op dit moment te staken.

Meer weten?
Neem dan contact op met Jacco van der Hoeven, shopper activatie manager, via j.van.der.hoeven@bloemenbureauholland.nl

Tuinplantencontent lente 2020
Tuinplanten content lente 2020
Download image