• LinkedIn
  • Twitter

Shopper activatie Van Grauw naar Groen met Jumbo

06 april 2021

Op 8 april lanceert Bloemenbureau Holland een nieuwe buitenplantencampagne: Van Grauw naar Groen. Aansluitend start op vrijdag 16 april een bijbehorende shopper activatie bij Jumbo supermarkten, die helemaal draait om buitenplanten. De activatie is een samenwerking van Royal Lemkes, Jumbo Supermarkten, Het Outdoor collectief van Royal FloraHolland en Bloemenbureau Holland. 

Afbeelding
Shopper activatie Van Grauw naar Groen met Jumbo
Urban Jungle Tuinmarkt
Jumbo lanceert voor de shopper activatie de Urban Jungle Tuinmarkt. Deze verleidt het winkelend publiek met allerlei vrolijke voorjaarsbloeiers. Koopt de consument daar vervolgens een 4-pack perkplanten, dan krijgt hij er een paar tuinhandschoenen gratis bij. Dit aanbod geldt zowel in de week vanaf 16 april als in de week vanaf 30 april, in bijna 600 Jumbo winkels. 

Communicatiemiddelen
Om de consument goed te informeren over het tijdelijke aanbod worden diverse communicatiemiddelen ingezet. Op de winkelvloer zijn dat topkaarten, productverpakkingen en een instore radiocommercial. Buiten de winkel staat het aanbod in het magazine Hallo Jumbo, op
Afbeelding
Shopper activatie Van Grauw naar Groen met Jumbo
Jumbo.com en via social media. 

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze shopper activatie kun je contact opnemen met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of +31(0)651 10 70 12.