• LinkedIn
  • Twitter

Shopper activatie Roselily bij Fleurop

31 mei 2021

Fleurop Interflora Nederland, Bloemenbureau Holland en Roselily-telers brengen een nieuwe shopper activatie om consumenten te stimuleren een boeket met Roselily in huis te halen.

Afbeelding
Shopper activatie Roselily bij Fleurop
Roselily is een lelie die op een roos lijkt: de natuurlijke schoonheid van twee bloemen gecombineerd tot één. In juni start deze promotie bij Fleurop waarbij consumenten die een Roselily-boeket kopen, kans maken op het winnen van nog zo’n prachtig boeket voor een dierbare.

Zo werkt de activatie
Wie in juni een Roselily-boeket besteld bij Fleurop maakt kans op één van de 100 boeketten ter waarde van € 40,-. Niet voor zichzelf, maar voor een ander. De actie geldt zowel bij online bestellingen als bij aankoop in de winkels van de Fleurop vakbloemisten. De koper ontvangt dan een wincode om in te vullen op de actiepagina van Fleurop om kans te maken op deze sympathieke prijs. Medio juli worden de prijswinnaars verrast.

We Hebben Meer Bloemen Nodig
De Roselily is een prachtig en bovendien heerlijk geurend product dat meer aandacht verdient. Deze shopper activatie sluit aan bij de campagne We Hebben Meer Bloemen Nodig. Deze campagne draait om de hoogtepunten die je viert met bloemen: vriendschappen, mijlpalen, liefde en veel andere belangrijke zaken in het leven. Vooral nu hebben we daar behoefte aan en verlangen we naar meer samen zijn en echt contact. De shopper activatie maakt gebruik van herkenbaar campagnebeeld en wordt door Fleurop en Mooiwatbloemendoen.nl aangejaagd via social media.

Juni Roselily maand 
In juni worden nog meer activiteiten georganiseerd door de kwekers om Roselily onder de aandacht te brengen. Zo zal op 11 juni de Dutch Roselily Design Award plaats vinden onder de 7 beste bloemisten in opleiding.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze activatie? Neem dan contact op met Floris Wiebosch, senior shopper activatie marketeer, via fwiebosch@bloemenbureauholland.nl of per telefoon op 06 53 81 71 33.

 

           

Mei 2021