Shopper activatie orchidee en bromelia bij REWE: gratis plantconditioner

De tropische bromelia en orchidee staan opnieuw extra in de spotlight van 11 tot en met 18 oktober. In die week vindt er namelijk een shopper activatie plaats in 3.000 Duitse REWE-supermarkten.

De activatie maakt deel uit van de Bedankt Plant-campagne en is een gezamenlijke inspanning van REWE, Greenyard, Orchidee Nederland, de Bromelia specialist en Bloemenbureau Holland. 

Koop een plant, krijg een conditioner 
Shopper activatie bij REWE: gratis plantconditioner Bromelia Shopper activatie bij REWE: gratis plantconditioner orchideeDe activatie volgt op de Bedankt Plant-campagne die vanaf 20 september drie weken loopt in Duitsland. REWE-shoppers krijgen bij aankoop van een orchidee of bromelia een gratis plantconditioner. Deze stimuleert en verlengt de bloeiperiode en zorgt voor een gezond wortelstelsel. Zo geniet je nog langer van deze tropische planten en hun positieve uitwerking. Bedankt Plant!

Van hoezen tot folders en socials
Shopper activatie bromelia en orchidee bij REWE: gratis plantconditioner De shopper activatie zal niet te missen zijn. Op de winkelvloer vallen de planten op door hun bedrukte hoezen. De trolleys hebben bovendien een opvallende displaykaart. Maar ook buiten de winkel worden consumenten op de actie gewezen, via Pflanzenfreude.de, Instagram, Facebook en de REWE-folder.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze shopper activatie kun je contact opnemen met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of +31(0)651 10 70 12.

                  
Oktober 2021