Shopper activatie met Jumbo: de Urban Jungle Plantenmarkt

Supermarktketen Jumbo zet begin oktober groene kamerplanten uitgebreid in het zonnetje tijdens de Urban Jungle Plantenmarkt. Deze shopper activatie is de eerste samenwerking van Royal Lemkes, Jumbo Supermarkten en Bloemenbureau Holland.  

Shopper activatie met Jumbo: de Urban Jungle Plantenmarkt Opvallende incentive 
In het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober staat bij alle Jumbo supermarkten in Nederland een mooi gevarieerd aanbod aan groene planten centraal tijdens deze speciale actie. Royal Lemkes heeft met Jumbo een assortiment samengesteld dat bestaat uit onder andere hangplanten, trendy planten in terracotta potten en zelfs terrariums in verschillende maten. Op een selectie van deze groene kamerplanten krijgt de consument bij aankoop hiervan een watergeefsysteem cadeau voor de plant. Met dit aanbod laat de Urban Jungle Plantenmarkt zien dat het gelinkt is aan de Bedankt Plant-campagne van Mooiwatplantendoen.nl, waarin we planten bedanken dat ze van je huis een thuis maken, je relaxter maken en meer in contact met de natuur brengen.  

Inzet van verschillende middelen 
De kanalen van Jumbo worden goed benut tijdens de shopper activatie: uiteraard komt er een flinke plantenpresentatie met bijbehorend POS materiaal in de Jumbo-winkels te staan. Ook zal Jumbo via haar social media-kanalen en het ‘Hallo Jumbo’-magazine aandacht besteden aan de Urban Jungle Plantenmarkt. Daarnaast ziet de consument dit tijdelijke aanbod van Jumbo terug op de social media kanalen van Mooiwatplantendoen.nl

Meer informatie 
Meer weten over deze shopper activatie? Neem dan contact op met Floris Wiebosch, shopper activatie marketeer via f.wiebosch@bloemenbureauholland.nl.