Shopper activatie met Intratuin: win shoptegoed en groenstylingadvies

De hele maand oktober maken consumenten bij aanschaf van een of meerdere orchideeën bij Intratuin kans op een exclusief groenstylingadvies en € 449,- shoptegoed.

Samen met partners Intratuin Nederland en Orchidee Nederland ontwikkelden we een aansprekende shopper activatie die in de periode 5 tot en met 31 oktober loopt in de winkels van Intratuin in Nederland.

Shopper activatie met Intratuin: kans op groenstylingadvies en shoptegoedEen logische samenwerking
Intratuin is een organisatie met 52 tuincentrumvestigingen in Nederland. Als tuincentrum en sfeerwinkel maken ze winkelen voor tuin, huis en balkon tot een inspirerende vrijetijdsbesteding. Met haar consumentencampagne Plantfulness benadrukt Intratuin waarom planten zorgen voor nieuwe energie, inspiratie en ontspanning. Deze campagne sluit naadloos aan op de Bedankt Plant campagne van BBH, die dit najaar weer loopt en daarom is een samenwerking in een shopper activatie een logische stap. 

Orchidee Nederland is een samenwerkingsverband vanuit alle Nederlandse orchideeënkwekers en veredelaars met het doel samen met de kwekers, consumenten te informeren over de beste verzorging van orchideeën en hen te inspireren met verschillende toepassingsmogelijkheden om zo met orchideeën van je huis een thuis te maken. 

Over de shopper activatie
In een uitgebreid PR-traject worden consumenten geïnspireerd door diverse media en influencers om naar een Intratuinwinkel te gaan om een orchidee te kopen. Intratuin zet de orchidee in een nieuw daglicht. Zo staat ze niet meer single in de vensterbank maar met verschillende orchideeën bij elkaar ontstaat er een ware orchideeënjungle. In de winkel staat opvallend point of sale materiaal om shoppers te bewegen een of meerdere orchideeën te kopen en met de nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Na aankoop maken ze kans op een exclusief groenstylingadvies én € 449,- shoptegoed. Op intratuin.nl/orchideeënjungle en op onze consumentensite Mooiwatplantendoen.nl wordt deze promotie ondersteund met inspirerende informatie en de hashtags #orchideeënjungle en #bedanktplant.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Jacco van der Hoeven, shopper activatie marketeer via 0174 72 70 28 of j.van.der.hoeven@bloemenbureauholland.nl.

 

Copyright beeld: Theo-Bert Pot en Intratuin