Shopper activatie Kalanchoë garden bij GroenRijk

Van 16 tot en met 6 juli brengt tuincentrum GroenRijk de Kalanchoë garden extra onder de aandacht van winkelbezoekers. De shopper activatie is een samenwerking van GroenRijk, Always Kalanchoë en Bloemenbureau Holland en volgt op de nieuwe buitenplantencampagne Van Grauw Naar Groen. 

Nu extra bijzonder
Shopper activatie Kalanchoë garden bij GroenRijk Binnen de shopper activatie zet GroenRijk haar specialisme en communicatiemiddelen in om de Kalanchoë garden te promoten. De plant is een ideale tuinplant in de zomer, omdat hij goed bestand is tegen hitte. Bovendien tovert de Kalanchoë garden met zijn uitbundige en lange bloei een grauwe omgeving om in een mooie, kleurrijke oase. Van grauw naar groen dus! Genoeg redenen voor GroenRijk om de Kalanchoë garden in juni tot Plant van de Maand te dopen.

Shopper activatie in communicatie
Om de consument te wijzen op het tijdelijke aanbod zet GroenRijk diverse communicatiemiddelen in. Topkaarten en posters op de winkelvloer bijvoorbeeld. Buiten de winkel wordt over ‘Kalanchoë - GroenRijk’s Plant van de Maand’ gecommuniceerd via de (online) folder van GroenRijk, social media (@Mooiwatplantendoen & @GroenRijk) en op GroenRijk.nl.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of +31(0)651 10 70 12.

            
Juni 2021