Shopper activatie geurende bloemen in maart

Van 23 maart tot en met 12 april organiseren 365 dagen bloemen, het Freesia collectief, de VBW en Bloemenbureau Holland een shopper activatie om consumenten te stimuleren meer geurende bloemen te kopen. Bij aankoop van deze seizoensbloemen maakt de koper kans op een aantrekkelijke prijs. 

Shopper activatie geurende bloemen maart 2020Lente is bloemen
We verbinden de geurende bloemen shopper activatie met de ‘Lente is bloemen’ contentcampagne. Deze campagne is bedoeld om consumenten het lentegevoel met bloemen te laten ervaren. Met hun kleuren, geuren, vormen en texturen activeren bloemen als geen ander de zintuigen! 

Bij aankoop van een boeket van € 20,- aan geurende seizoensbloemen, bij deelnemende bloemisten, maakt de consument kans op een workshop parfum maken voor 2 personen ter waarde van € 110,-. Dit gebeurt via een unieke code op de actiepagina van Mooiwatbloemendoen.nl, die 23 maart live is gegaan. 

Publiciteit
Op de winkelvloer trekken POS-materialen de aandacht voor deze actie. Deelnemende bloemisten hebben een promotiepakket ontvangen, bestaande uit: stoepbordposters, een toonbankdisplay, boekethangers, actievouchers, lentemagazine & productposter van 365 dagen bloemen en posts voor eigen social mediakanalen. De winkels worden bovendien vermeld op de winkelzoeker van Mooiwatbloemendoen.nl.

Uiteraard zijn er zorgen over het coronavirus en we verwachten dan ook dat de deelnemende bloemenwinkels de nodige maatregelen zullen nemen en consumenten attenderen op de RIVM-adviezen en overheidsvoorschriften!

Meedoen?
Tot en met 11 maart 2020 konden bloemisten zich aanmelden voor de shopper activatie via www.vbw.nu/lente. Voor meer info over deze shopper activatie kun je contact opnemen met: j.van.der.hoeven@bloemenbureauholland.nl.