• LinkedIn
  • Twitter

Shopper activatie Fleurop Duitsland: Amarylliszeit

22 november 2022

Koop een Amaryllis-boeket, win een Amaryllis-boeket

Afbeelding
Shopper activatie Fleurop Duitsland: Amarylliszeit
Wegens succes geprolongeerd: de Amaryllis. Voor het derde jaar op rij kiest Fleurop Duitsland voor een shopper activatie rondom de Amaryllis. Wie tussen 24 november en 24 december een Amaryllis-actieboeket koopt bij Fleurop Duitsland, maakt kans er eentje extra te winnen. Mooi als kerstcadeau.

De shopper activatie is een gezamenlijk initiatief van Fleurop Duitsland, de amaryllistelers en Bloemenbureau Holland. In totaal zijn er 200 amaryllisboeketten te winnen. Zowel in 2020 als in 2021 werden de verkoopdoelstellingen ruimschoots behaald en leverde de Amaryllis shopper activatie een aanzienlijke omzetstijging op. Omdat dit mede te danken was aan de coronapandemie (een sterke toename van het aantal online bestellingen), zijn de verwachtingen voor dit jaar iets gematigder.

Om de actie kracht bij te zetten, daagt Fleurop ook haar eigen bloemisten uit. Aan hen de taak het allermooiste Amaryllis-kerstboeket samen te stellen. Via Instagram zullen ze hun creaties presenteren.

Deze shopper activatie van Fleurop Duitsland maakt deel uit van de Celebrate Seasons-campagne. Fleurop communiceert de actie via een socialmediacampagne en ook via Tollwasblumenmachen.de wordt er volop aandacht aan besteed. Bij de deelnemende bloemisten wordt de actie gecommuniceerd via POS-materiaal, zoals posters, flyers en plafondhangers.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze shopper activatie – of er samen met ons een organiseren? Stuur een e-mail naar Floris Wiebosch, shopper activatie marketeer fwiebosch@bloemenbureauholland.nl.

                     
November 2022