Shopper activatie ‘Buitenplanten bij GroenRijk’ in september

Van 7 tot en met 29 september organiseren de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland, GroenRijk en Bloemenbureau Holland een shopper activatie voor buitenplanten.

Shopper activatie buitenplanten met Groenrijk, september 2020Hiermee stimuleren we consumenten om meer buitenplanten te kopen in de maand september en zo langer te genieten van hun buiten. Bij besteding van € 20,- aan buitenplanten is bij elk GroenRijk filiaal een terrasverwarmer t.w.v. € 250,- te winnen. Door deze tijdelijke winactie beogen we het bedrag dat consumenten aan buitenplanten besteden te verhogen.  

Publiciteit
We gidsen consumenten naar de GroenRijk tuincentra via social media advertenties vanuit Mooiwatplantendoen.nl én GroenRijk.nl. Ook lokale (online)media rondom de GroenRijk winkels worden ingezet. Daarnaast communiceert GroenRijk.nl over deze actie in haar online folder en weekaanbiedingen, op haar website en social media om mensen naar de winkel te krijgen. In de winkel zorgt een promotiepakket voor de winkelcommunicatie over de winactie met de terrasverwarmer. De winkels worden vermeld op Mooiwatplantendoen.nl/winactiegroenrijk. 

Awareness voor buitenplanten op Mooiwatplantendoen.nl 
Op Mooiwatplantendoen.nl en haar social kanalen wordt in september het 'najaar buitenplanten'-dossier gelanceerd met volop inspiratie voor je tuin. Want ook in september kun je genieten van je tuin, balkon of terras. Juist in deze periode wisselt het assortiment buitenplanten en verleng je hier eenvoudig de zomer mee. Via online (social) advertenties in Nederland en Duitsland en een radiocommercial in Nederland raakt de consument geïnspireerd om aan de slag te gaan met buitenplanten. Deze campagne is opnieuw een samenwerking met de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Jacco van der Hoeven via 0174 72 70 28 of j.van.der.hoeven@bloemenbureauholland.nl.