Shopper activatie ‘Buitenplanten bij GroenRijk’

Op 7 september start de shopper activatie voor buitenplanten bij GroenRijk tuincentra. Deze actie loopt tot en met 29 september in alle GroenRijk-winkels en is georganiseerd door de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland, GroenRijk en Bloemenbureau Holland.

Shopper activatie ‘Buitenplanten bij GroenRijk’Met deze shopper activatie stimuleren we consumenten om meer buitenplanten te kopen in de maand september en zo langer te genieten van hun buiten. Bij besteding van € 20,- aan buitenplanten is bij elk GroenRijk-filiaal een terrasverwarmer t.w.v. € 249,- te winnen. Door deze tijdelijke winactie beogen we het bedrag dat consumenten aan buitenplanten besteden, te verhogen.  

Media inzet
We gidsen consumenten naar de GroenRijk-tuincentra via online-advertenties vanuit Mooiwatplantendoen.nl én GroenRijk.nl. Ook lokale (online)media rondom de GroenRijk-winkels worden ingezet. Daarnaast communiceert GroenRijk.nl over deze actie in haar online folder en weekaanbiedingen, op haar website en social media om mensen naar de winkel te krijgen. In de winkel zorgt een promotiepakket voor de winkelcommunicatie over de winactie met de terrasverwarmer. De winkels zijn vermeld op Mooiwatplantendoen.nl/winactiegroenrijk. Tot slot hebben abonnees van Mooiwatplantendoen.nl ook de nieuwsbrief ontvangen over deze actie.

Meer weten?
Neem dan contact op met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of +31(0)651 10 70 12.

Copyright beeld: GroenRijk