Shopper activatie bromelia en orchidee bij REWE

Van 24 juli t/m 1 augustus staat de Duitse supermarktketen REWE in het teken van de bromelia en de orchidee. In die periode vindt er namelijk een shopper activatie plaats rondom de tropische kamerplanten.

Shopper activatie bromelia en orchidee bij REWE De activatie maakt deel uit van de Bedankt Plant-campagne en gaat lopen in 3.000 REWE-supermarkten door heel Duitsland. Het is een samenwerking tussen REWE, Greenyard, Orchidee Nederland, de Bromelia specialist en Bloemenbureau Holland. 

Een geurkaart cadeau
De actieperiode is zorgvuldig gepland. De tropische orchideeën (Phalaenopsis) en bromeliamix wakkeren het vakantiegevoel namelijk flink aan. Bij de aankoop van één van deze kamerplanten krijgt de consument er een gratis tropische geurkaart bij. De geur van tropische bloemen zal het zomerse gevoel in de huiskamer nog verder versterken. 

Van hoezen tot folders en socials
Om het tijdelijke aanbod goed te laten opvallen, worden verschillende communicatiemiddelen ingezet. Op de winkelvloer staan de planten met bedrukte hoezen in trolleys voorzien van een displaykaart. Pflanzenfreude.de, social media Instagram en Facebook en de REWE-folder, die in een oplage van 18 miljoen verspreid wordt, attenderen Duitse consumenten op deze promotie.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze shopper activatie neem je contact op met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of +31(0)651 10 70 12.

            
Juli 2021