Shopper activatie Amaryllis in samenwerking met Fleurop

In december trekken Bloemenbureau Holland, de amaryllis-kwekers en Fleurop Nederland samen op voor een shopper activatie rondom de Amaryllis. We stimuleren consumenten om een Amaryllis-boeket in huis te halen, waarbij ze kans maken op een luxe vaas met boeket ter waarde van 80 euro.

Zo werkt het
Amaryllis shopper-activatie met FleuropDe shopper activatie loopt de hele maand december op de winkelvloer van de lokale Fleurop-bloemisten en op Fleurop.nl. De bloemisten verkopen het Amaryllis maandboeket en op Fleurop.nl zijn er meerdere Amaryllis-boeketten verkrijgbaar. Bij aankoop van een actieboeket in de winkel wordt een actievoucher meegegeven met een code. Bij een online aankoop krijg je die code direct. De consumenten die een code hebben ingevoerd op de actiesite van Fleurop, maken kans op een van de 100 luxe vazen mét boeket (winkelwaarde van 80 euro). 

Brede aanpak
De shopper activatie staat niet op zich: in december staat de Amaryllis op de Bloemenagenda van Mooiwatbloemendoen.nl. De bloem speelt bovendien een mooie rol in het Kerstdossier op de website, de fotografie van de shopper activatie is ook in lijn met de stijl van dit dossier. Fleurop zet de Amaryllis bovendien extra in het zonnetje door heel december een Amaryllis-maandboeket aan te bieden.

Vogue Living
Daarnaast werken we samen met Vogue Living, die in haar decembereditie op zes pagina’s laat zien hoe je de feestdagen kleur geeft met bloemen. Ook hier zal Amaryllis een grote rol spelen én brengen we met een advertentie ook de shopper activatie onder de aandacht.

Meer informatie
Meer weten over deze shopper activatie? Neem dan contact op met Floris Wiebosch, shopper activatie marketeer via 0174 72 70 29 of f.wiebosch@bloemenbureauholland.nl

Amaryllis shopper activatie met Fleurop
Download image