PR-event We Hebben Meer Bloemen Nodig-campagne

In het verlengde van de We Hebben Meer Bloemen Nodig-campagne opent Mooiwatbloemendoen.nl BLOOM BAR. Deze bloemenoase in het hofje van de Amsterdamse Singelkerk is open van 27 tot en met 29 mei, voor iedereen die zich verbonden wil voelen met anderen én met bloemen.

Bloemrijke ontmoetingsplek
PR-event We Hebben Meer Bloemen Nodig-campagneWat hebben we het gemist: de spontane gesprekken en vriendschappelijke nabijheid. We hebben meer écht en meer liefde nodig. Daar spelen we met dit PR-event op in. BLOOM BAR zorgt voor mooie, nieuwe ontmoetingen. Die komen tot stand aan een gigantische bloemrijke tafel, want bloemen en hun betekenissen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goede gesprekken en overspringende vonken gegarandeerd dus. 

Zo werkt het
Consumenten die langskomen op de locatie kiezen een bloem en gaan aan de prachtige florale tafel in gesprek met iemand met dezelfde bloem. De vurige roos is bijvoorbeeld voor als je op zoek bent naar een date; de zonnebloem is de keuze als je liever met een maatje in gesprek raakt. Symboliek te over, bij iedere wens past een bloem en een kleur.

Waar & wanneer

  • Locatie: Singelkerk, Herengracht 431 in Amsterdam.
  • Data: donderdag 27 mei tot en met zaterdag 29 mei 2021
  • Tijden: 12.00 tot 20.00 uur (do/vr) en van 12.00 tot 18.00 uur (za).

Meer info?
Wil je meer weten over dit event, neem dan contact op met Daan Langstraat via dlangstraat@bloemenbureauholland.nl of via info@bloemenbureauholland.nl.

NB: BLOOM BAR neemt uiteraard alle coronamaatregelen in acht.
               
Mei 2021