Plant Design uitgebreid met Plant Design Hacks

Slimme tips voor het vergroenen van je huis

Planten worden in het interieur vaak gebruikt ter decoratie, om het geheel af te maken. Maar wat nou als je bij de inrichting van je huis eens zou starten met de planten en daarna pas andere interieurartikelen zou toevoegen? Dat gegeven, dus de plant centraal stellen, noemen we Plant Design. 

Nieuw: explainer video’s
In 2020 introduceerden we de Plant Design-campagne. Het onderwerp is nog steeds enorm relevant. Naast de bestaande masterclasses waarin doorgewinterde experts op het gebied van Plant Design hun geheimen delen, zijn er daarom sinds kort ook zeven explainer video’s genaamd ‘Plant Design Hacks’. Deze animatie video’s geven de consument snelle en handige tips om met Plant Design aan de slag te gaan. Laagdrempelig, kort en qua uitstraling en inhoud perfect voor de doelgroep. 

Nieuwsgierig naar de andere versies? Bekijk alle Plant Hack explainer video’s op Mooiwatplantendoen.nl. 

Hoe brengen we dit bij de consument?
De bestaande Plant Design-masterclasses vormen nog altijd een solide basis van deze campagne. Binnenkort komt hierop een aanvulling vanuit Duitsland en Frankrijk voor pan-Europese aandacht. En in alle landen presenteren we dus de reeks nieuwe Plant Hacks.

Door de pandemie hebben we begin 2021 moeten besluiten om onze geplande aanpak te wijzigen: de campagne is omgezet van een kort lopende multimediacampagne in Duitsland en Nederland naar doorlopende aandacht op onze consumentensite Mooiwatplantendoen en haar zustersites in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Online ondersteuning
Plant Design en de nieuwe Plant Design Hacks promoten we online gedurende het hele 4e kwartaal tot half december in de vier kernlanden. Het video format is uitermate geschikt voor communicatie via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Vanzelfsprekend zijn de video’s ook te zien op Mooiwatplantendoen.nl en haar zustersites 

Meer over de campagne
Meer weten over Plant Design? Stuur dan een mailtje naar Monique Kemperman, campagnemanager kamerplanten, op mkemperman@bloemenbureauholland.nl.

                     
November 2021