Plant Design: doorlopende contentcampagne

De introductiecampagne van Plant Design is net afgerond maar daarmee sluiten we het onderwerp allesbehalve af. Ook na de campagneperiode besteden we namelijk het hele jaar aandacht aan het thema Plant Design.

Plant Design op onze consumentenwebsitesMasterclasses op Mooiwatplantendoen.nl
Spil van de campagne zijn de drie online Masterclasses waarin vier masters op hun eigen manier met planten en design omgaan. Alexander Bond, Philip van Traa en RoCo (twee Britse dames, Rose en Caro) delen hun visie en tips in een korte Masterclass van vijf minuten. We houden de aandacht van de consument bovendien vast door samenwerkingen met interessante contentpartners. Dat resulteert in zowel online als offline uitingen. 

Rijk contentdossier
Naast de drie succesvolle online Masterclasses bieden we een rijk contentdossier aan op Mooiwatplantendoen.nl, dat we delen via social media. In het dossier bieden we de lezers extra informatie aan rondom het thema. Zo zetten we een aantal bijzondere topstukken op een rij om een echt Plant Design statement te maken in het interieur. Ook bieden we de lezer een zesstappenplan om Plant Design toe te passen in hun eigen huis. Bovendien is er een artikel over het creëren van je eigen indoor Hof van Eden. 

Wat is Plant Design?
Planten worden in het interieur vaak gebruikt ter decoratie, om het geheel af te maken. Maar wat nou als je je bij de inrichting van je huis eens zou starten met de planten en daarna pas andere interieurartikelen zou toevoegen? Dat gegeven noemen we Plant Design.

Meer informatie
Voor meer informatie over Plant Design kunt u contact opnemen met Monique Kemperman, via m.kemperman@bloemenbureauholland.nl